Kattavat palvelumme


THERMAVEIN Termokoagulaatio-
Couperosasta ja Ruusufinnistä eroon


Yksittäisiä pysyvästi laajentuneita hiussuonia tai läiskinä esiintyvää punoitusta  lääketieteessä kutsutaan nimellä Teleangiektasia. 
VeinWeive-teknologiaa on käytetty vuodesta 1998 Isossa-Britanniassa.

Laitteen kehittäjä on lääketieteen tohtori, suonikirurgi Brian Neuman. Vuonna 2012 markkinoille tuli uusin modifioitu laite ThermaVein®, jota käytetään laajalti Euroopassa ja Yhdysvalloissa.
ThermaVein®-laite poistaa hiusverisuonia kasvoista, kaulasta ja dekolteesta pysyvästi ilman ihon vahingoittumista ja sivuvaikutuksia – toisin kuin Laser tai IPL-laite, jotka polttavat ja ohentavat ihoa. ThermaVein®-hoidon jälkeen ihoon ei jää arpia tai muita jälkiä, ei tarvita toipumisaikaa.

TERMOKOAGULAATIO EI OLE ELEKTROKOAGULAATIO
Teknologia perustuu ultralyhyiden (4 MHz) aaltojen käyttöön. Nämä aallot lämmittävät vähitellen kudoksia, välttäen hiiltämistä, toisin kuin diatermia. Tämä mahdollistaa tehokkaan täsmähoidon ilman ihon palamista ja arpien sekä hyperpigmentaation syntyä. 

Fysiologisesti: 
Elektrokoagulaatiossa tapahtuu ionisaatio, jolloin NaOH:n jakaantuessa syntyy Na+ ja OH-, mikä aiheuttaa kemiallisen palohaavan. 
Termokoagulaatio lämmittää atomeja saaden aikaan termisen palohaavan.

Kliinisesti:
Elektrokoagulaatio aiheuttaa palovammoja, arpien syntymisen riskin ja parhaassakin tapauksessa  tulokset ovat aika heikkoja.
Termokoagulaatio on kivutonta. Tästä hoidosta ei koskaan tule vakavia ihovaurioita. Tulokset ovat erinomaisia, koska hoitoja tarvitaan yksi / käsiteltävä alue. Esimerkiksi laserhoitoja tarvitaan kahdesta viiteen.

Ennen toimenpidettä asiakkan täytyy tulla  konsultaatioon ja toimenpiteen jälkeen kuukauden kuluttua kontrolliin.

Mitä suonia tällä laitteella saa poistaa? Punaisia hiussuonia: couperosa, acne rosacea, kirsikka- ja hämähäkkiluomet. Sinisiä suonia ei poisteta, koska ne ovat elintärkeitä verenkierrossa.

Kauanko toimenpide kestää? Tavallisesti 15 - 20 minuuttia. 

Milloin tulos näkyy? Heti. Lopullinen hiussuonten hajoaminen tapahtuu 1-2 kk päästä käsittelystä.

Poistaako hoito hiussuonia pysyvästi? Hoito poistaa näkyviä suonia eivätkä ne palaa takaisin. On olemassa useita syitä, jotka johtavat vaurioituneiden suonien syntymiseen. 

KONTRAINDIKAATIOT
Raskaus, epilepsia, sydämen tahdistin, kemoterapia, keinorusketus (ei koske solariumia eikä auringosta saatua rusketusta).

Onko toimenpide kivulias?
Voi sanoa, että toimenpide on kivuton. Kipukynnys on kaikilla erilainen, mutta herkimmällä alueella – sierainten ympärillä – tunne on verrattavissa karvan nyppimiseen. Pintapuudutetta ei käytetä.

Paljonko hoito maksaa? 350 €/käsittelykerta. (Norm. 750€) Uuden alueen voi käsitellä kuukauden kuluttua.
Couperosan syitä ovat geenit, hormonaaliset muutokset, alkoholi (sekä liiallinen että hyvinkin maltillinen (punaviinin) käyttö), tupakka, lämpötilaerot (saunasta pakkaseen tai paleltuminen), liiallinen altistuminen UV-säteilylle, aggressiiviset kosmeettiset aineet, maksasairaudet ja verenpainetauti. 
Couperosa on ihon verenkierron häiriö, hiussuonten laajentuminen, jonka seurauksena on ihon punoitus. Kun hiusverisuonen seinämä on terve, se laajenee ja supistuu tarvittaessa. Suoni laajenee verenpaineen voimasta enemmän kuin pitää ja menettää kykynsä supistua. Seinämien mikroskooppiset lihaskuidut ovat ”halvantuneet” ja suonet jäävät näkyviin. Ne eivät osallistu verenkiertoon, eivät siis ravitse ihoa ja ovat ihossa täysin turhia.

Katso video Studio Exclusive facebookissa!

LAAJA TUOTETARJONTA mm.


BIO REPAIR
Vahingoittuneen ihon regenerointi (sää, kuorinnat, väärästa hoidosta johtuva epämiellyttävä kuivuus).
DNA-ketjujen luonnollisen elvyttämisen stimulointi. Kaikille ihotyypeille.

Aktiiviset aineet:
Repair Complex (kasvisuutteiden ja -öljyjen yhdistelmä), hydrolysoitu elastiini, kollageeni, vitamiinit E ja K, Aloe-uute, Jojoba-öljy, makea manteliöljy.
 
Tämän linjan valmisteiden säännöllinen käyttö edistää vahingoittuneen ihon regeneroitumista, auttaa tehokkaasti suojaamaan ihoa huonoilta sääolosuhteilta ja hidastaa ihon vanhenemista.

 

BIO REPAIR CELLULAR FIRMING GEL
Monikäyttöinen, vahvistava geeli.

 • elvyttää soluja
 • kohottaa ihoa
 • pohja päivä- tai yövoiteelle
 • vähentää kipuja, punoitusta ja turvotusta traumaattisten leikkauksien jälkeen
 • nopeuttaa ihon paranemista
 • estää arpien ja pigmenttiläiskien muodostumista

Linjan suosituin kasvovesi Bio Repair Special Toner – rauhoittaa ihoa ja nopeuttaa regeneroitumista.

 

ALPHA-BETA & RETINOL RESTORING SYSTEM
Satumaisia tuloksia:

 • sileä iho
 • ryppyjen syvyyden pienentäminen
 • akne-ihon tasapainon elpyminen
 • ihon pinnan silottuminen
 • ihon vaalentuminen
 • ihon kimmoisuuden ja elastisuuden huomattava paraneminen

 

ALPHA-BETA & RETINOL DAY DEFENCE CREAM SPF 30 Nuorentava, kosteuttava päivävoide, joka suojaa ihoa vanhenemiselta ja pigmentoitumiselta, pienentää ihohuokosia ja vähentää rasvakiiltoa.

 

LACTOLAN
Maidon erikoiskäsittelyn tuloksena saatu bioaktiivisten aineiden yhdistelmä.

 • lisää ihon kosteuspitoisuutta
 • stimuloi epidermiksen uudistumista
 • kuorii ihon hellävaraisesti ilman hilseilyä
 • vaalentaa ihoa, tasoittaa väriä
 • parantaa ihon rakennetta
 • hidastaa ihon vanhenemisprosessia

 

LACTOLAN PEELING CREAM
Entsyymikuorinta, joka hajottaa kuolleiden solujen välisiä siteitä, kuorii, pehmittää ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa, vaalentaa tummia silmänalusia, saa ihon näyttämään raikkaalta. 

Aktiiviset ainesosat: albumiini, kaseiini
Säännöllinen käyttö parantaa kasvojen ihon sävyä ja kimmoisuutta, pienentää ryppyjen ja juonteiden syvyyttä, poistaa punoituksen ja kuivuuden. Regeneroi ihoa kemiallisen kuorinnan tai auringonpolton jälkeen.

ESIM. HOITOKAAVA:
Kosmetologi valitsee sinulle sopivia aineita
1. Aamuin illoin Saippuaton Saippua (Sugar Soap tai Renew Sopaless Soap.  + Kasvovesi (Special Toner tai Azulen Lotion).
2. Bio Repair Gel.
3. ABR Cream. 
1 – 4 kertaa kuussa Lactolan-hoito tai Special Mask. Kerran kuussa Kosteuttava hedelmähappokuorinta Alpha-Comlex tai Alpha -Beta & Retinol. Ennen juhlia voit tulla pikahoitoon, joka tekee ihosi upeaksi!

 

 

BIOREVITALISAATIO – ihon luonnollinen elvyttäminen hyaluronihappoinjektioilla


Hyaluronihappoa (HA) sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta eli pintaa.

Biorevitalisaatio-injektioilla HA saadaan syvemmälle dermikseen, missä se toimii luonnollisena komponenttina solutasolla: fibroblastit elpyvät ja tehostavat kollageenin ja elastiinin uusiutumista, solunvälisen aineen koostumus paranee, iho saa kosteutta ja ravintoa.

Kenelle? Tämä hoito ei ole ikään sidottu, vaan sopii nuoremmallekin iholle vähentäen ihon kuivuutta ja korjaten mm. auringon ja tupakoinnin haittavaikutuksia iholla.

Tulos – selkeä lifting-efekti, ihon elastisuus lisääntyy, iho kosteutuu, väri tasoittuu ja pienet rypyt silottuvat. Tulokset näkyvät ensimmäisen tai toisen hoidon jälkeen ja säilyvät kuukausia kuurin jälkeen. Iästä riippuen hoitoja tarvitaan kolmesta kuuteen (kerran kuussa), ylläpitohoitoja tehdään kerran kolmessa kuussa.


Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet.

Kumpi tekniikka: injektio vai laser? 
HA injisoidaan ihoon erittäin ohuella neulalla pintapuudutuksen (tarvittaessa) jälkeen. Injektion avulla laitetaan tarkka määrä happoa juuri oikeaan syvyyteen. 
Laserbiorevitalisaatio tarkoittaa että HA kuljetetaan ihoon heikkotehoisella lasersäteellä. Neuloja ei käytetä, ihoa ei rikota, toimenpide tuntuu miellyttävältä, mutta on vaikeampaa saada oikea määrä ainetta oikeaan syvyyteen. Molemmat tekniikat ovat hyviä, mutta injektiotekniikka on tehokkaampi.

KONTRAINDIKAATIOT
Virus- tai bakteeriperäinen ihotulehdus, raskaus ja rintaruokinta, akuuttivaiheen krooniset sairaudet, syöpä, autoimmuunisairaudet, taipumus keloidiarpiin, verenohennuslääkitys, ADHD.

KESTOPIGMENTOINTI


KP ei ole sinisten tribaalien tatuointia otsaan, vaan kasvojen kauniiden piirteiden korostamista ja epäkohtien piilottamista.Mikä voi olla surullisempaa, kuin ensin huoneeseen astuvat kulman, ja sen jälkeen nainen? 

Kulmat tekevät kasvot. Ei silmät, eivätkä huulet, vaan kulmat. Kulmakarvojen pigmentointi aloitetaan kasvojen anatomian ja piirteiden analysoinnista. Eli kasvoja "luetaan". Otan huomioon koko persoonallisus ja asiakkaan toivomuksia. Suunniteleme asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivaa kulmien muotoa ja tarvittaessa mahdollisuuksia nuorentaa kasvot. Tarkka piirtäminen vie aikaa. Vasta hyväksynnän jälkeen laitan pintapuudutetta ja sen jälkeen rupean pigmentoimaan. 

KP koostuu kahdesta käsittelykerrasta: ensimmäinen on pohjatyötä ja toinen - huolto, jolloin laitetaan ihoon optimaalinen määrä pigmenttiä. Silloin iho ottaa vastaan sitä paremmin ja nopeammin. Paranemisen jälkeen kk:n kuluttua saamme halutun tuloksen. Viikon kuluttua väri vaalenee huomattavasti, koska ihonalaiset verisuonet paranevat. Myös paranee pintahaava ja lähtee kuori, joka on pinnalle jääneellä pigmentillä värjättyä "kelmua".

Pigmenttiäkuljetetaan dermikseen, johon se asettuu non 28 päivän aikana(solun sykli) ja tuon ajan kuluttua väri kuultaa ihon läpi. Iho on tietynlainen suodatin, jonka väri riippuu elimistön omien pigmenttien (hemoglobiinin, karoteenin, melaniinin jne) määrästä. Kk:n kuluttua väri ”nousee”. Silloin tehdään huolto. Joskus tarvitaan toinenkin huolto, Se riippuu ihon ominaisuuksista: 
miten hyvin iho ottaa vastaan pigmenttiä ja se pysyy siinä. Toimenpiteet, jotka suoritetaan kahden kuukauden kuluessa KP:sta ovat huoltoja. Yli kahden kk:n kuluttua toimenpiteestä työ on värin vahvistamista. Käsitteet huolto ja värin vahvistaminen koskevat vain saman tekijän töitä.


Minä käytän työssäni erittäin puhtaitä synteettisesti valmistettuja mineraalipigmenttejä. Hypoallergeenisiä aineita aina valmistetaan synteettisesti. 


KONTRAINDIKAATIOT
Herpes akuuttivaiheessa, syöpä (viimeisestä sädehoidosta kulunut alle vuosi), ihosairaus tai tulehdus käsiteltävällä alueella, raskaus, rintaruokinta, ADHD. 

Sattuuko? Puudutan aluetta lidokaiinia sisältävällä pintapuudutteella, joten Sinun täytyy kertoa minulle mahdollisista allergioistasi. Toimenpide on kivuton myös käyttämäni NPM-koneen ansiosta. Se on hyvin vähätraumatisoiva kone, voimakas ja nopea. Itse pigmentointi ei vie kuin 30 – 50 minuuttia.

Ensin piirretään ja puudutetaan, sitten pigmentoidaan 
Puuduttaminen vie 10-15 minuuttia. Esipiirrustus vaatii tarkkaa työtä ja vie aikaa. Kuten sanottu, itse pigmentointi ei kestä kauan. Pelkkiä huultenrajauksia, jotka ovat jo olleet parikymmentä vuotta täysin”out”, en tee. Annan väriä huuliin akvarellitekniikalla tai tarvittaessa peittää sinertäviä huulia, teen huulten peittävän värjäyksen.  Nykytrendiin kuuluu kestopigmentoitu luomiväri.