Kattavat palvelumme


THERMAVEIN Termokoagulaatio-
Couperosasta eroon


Yksittäisiä pysyvästi laajentuneita hiussuonia tai läiskinä esiintyvää punoitusta  lääketieteessä kutsutaan nimellä Teleangiektasia. 
VeinWeive-teknologiaa on käytetty vuodesta 1998 Isossa-Britanniassa.

Laitteen kehittäjä on lääketieteen tohtori, suonikirurgi Brian Neuman. Vuonna 2012 markkinoille tuli uusin modifioitu laite ThermaVein®, jota käytetään laajalti Euroopassa ja Yhdysvalloissa.
ThermaVein®-laite poistaa hiusverisuonia kasvoista, kaulasta ja dekolteesta pysyvästi ilman ihon vahingoittumista ja sivuvaikutuksia – toisin kuin Laser tai IPL-laite, jotka polttavat ja ohentavat ihoa. ThermaVein®-hoidon jälkeen ihoon ei jää arpia tai muita jälkiä, ei tarvita toipumisaikaa.

TERMOKOAGULAATIO EI OLE ELEKTROKOAGULAATIO
Teknologia perustuu ultralyhyiden (4 MHz) aaltojen käyttöön. Nämä aallot lämmittävät vähitellen kudoksia, välttäen hiiltämistä, toisin kuin diatermia. Tämä mahdollistaa tehokkaan täsmähoidon ilman ihon palamista ja arpien sekä hyperpigmentaation syntyä. 

Fysiologisesti: 
Elektrokoagulaatiossa tapahtuu ionisaatio, jolloin NaOH:n jakaantuessa syntyy Na+ ja OH-, mikä aiheuttaa kemiallisen palohaavan. 
Termokoagulaatio lämmittää atomeja saaden aikaan termisen palohaavan.

Kliinisesti:
Elektrokoagulaatio aiheuttaa palovammoja, arpien syntymisen riskin ja parhaassakin tapauksessa  tulokset ovat aika heikkoja.
Termokoagulaatio on kivutonta. Tästä hoidosta ei koskaan tule vakavia ihovaurioita. Tulokset ovat erinomaisia, koska hoitoja tarvitaan yksi / käsiteltävä alue. Esimerkiksi laserhoitoja tarvitaan kahdesta viiteen.

Ennen toimenpidettä asiakkan täytyy tulla  konsultaatioon ja toimenpiteen jälkeen kuukauden kuluttua kontrolliin.

Mitä suonia tällä laitteella saa poistaa? Punaisia hiussuonia: couperosa, acne rosacea, kirsikka- ja hämähäkkiluomet. Sinisiä suonia ei poisteta, koska ne ovat elintärkeitä verenkierrossa.

Kauanko toimenpide kestää? Tavallisesti 15 - 20 minuuttia. 

Milloin tulos näkyy? Lopullinen hiussuonten hajoaminen tapahtuu 1-2 kk päästä käsittelystä.

Poistaako hoito hiussuonia pysyvästi? Hoito poistaa näkyviä suonia eivätkä ne palaa takaisin. On olemassa useita syitä, jotka johtavat vaurioituneiden suonien syntymiseen. 

KONTRAINDIKAATIOT
Raskaus, epilepsia, sydämen tahdistin, kemoterapia, keinorusketus (ei koske solariumia eikä auringosta saatua rusketusta).

Onko toimenpide kivulias?
Voi sanoa, että toimenpide on kivuton. Kipukynnys on kaikilla erilainen, mutta herkimmällä alueella – sierainten ympärillä – tunne on verrattavissa karvan nyppimiseen. Pintapuudutetta ei käytetä.

Paljonko hoito maksaa? 350 €/käsittelykerta. (Norm. 750€) Uuden alueen voi käsitellä kuukauden kuluttua.
Couperosan syitä ovat geenit, hormonaaliset muutokset, alkoholi (sekä liiallinen että hyvinkin maltillinen (punaviinin) käyttö), tupakka, lämpötilaerot (saunasta pakkaseen tai paleltuminen), liiallinen altistuminen UV-säteilylle, aggressiiviset kosmeettiset aineet, maksasairaudet ja verenpainetauti. 
Couperosa on ihon verenkierron häiriö, hiussuonten laajentuminen, jonka seurauksena on ihon punoitus. Kun hiusverisuonen seinämä on terve, se laajenee ja supistuu tarvittaessa. Suoni laajenee verenpaineen voimasta enemmän kuin pitää ja menettää kykynsä supistua. Seinämien mikroskooppiset lihaskuidut ovat ”halvantuneet” ja suonet jäävät näkyviin. Ne eivät osallistu verenkiertoon, eivät siis ravitse ihoa ja ovat ihossa täysin turhia.

Katso video Studio Exclusive facebookissa!

XTRA Facelift


XTRA Facelift-mesoterapiakoktaili sisältää 10%:stä argireliinia, joka vähentää miimisten lihaksien liika-aktivisuutta - Botoxin kaltainen vaikutus, vaikka kyseessä ei ole toksiini. 

Rentouttaa lihaksia, mikä pienentää miimisiä ryppyjä. 
Sisältää 0,4% hyaluroonihappoa, hydrolysoitua kollageenia sekä 3% peptidiä jotka kosteuttavat, regeneroivat ja rauhoittavat ihoa sekä hidastavat ihon vanhenemista.

Injisoidaan pieninä papuloina, jotka katoavat kolmen päivän kuluttua. Tulos näkyvissä noin viikon kuluttua.

LIPOLYYSI


Vartalon tai kasvojen muokkaus.  Ylimääräisen rasvan ja nesteen
poisto sekä selluliittihoito. Tämän lisäksi lipolyysi toimii
lymphodreeninä ja parantaa verenkiertoa, alentaa ruokahalua jne.

Ongelma-alueet ovat: "hamsteripussit", kaksoisleuka, "allit", vatsa,
"jenkkakahvat", sisä- ja ulkoreidet, pakarat. Hoidot tehdään
kahden-kolmen viikon välein, 5 ml/hoito. Injektioliuoksina
käytetään Artichoke-, Coffeine-, Lipotrofin- ja Metabol-koktaileja.
Erinomaisia tuloksia saa, jos  muistat liikkua ja juoda vettä
tarpeeksi sekä syödä oikein.  Kasvoille voi riittää 1 kerta,
muuten kuuri 3 - 10 kertaa.

Kontraindikaatiot:

 • Raskaus ja imetys
 • Verenvuotohäiriöt
 • Verenohennuslääkitys päällä
 • Infektio / tulehdus käsiteltävällä alueella
 • Syöpä, maksa- / munuaissairaudet

AESTHEFILL      (Polylactic Acid)

 

Ihon vanhenemisehkäisy sekä tehokas kasvolifting. Pysyvyys 1,5 -  2 vuotta.

Polymaitohappoa (PLA) käytetään sydän- ja verisuonikirurgiassa sekä usealla muulla lääketieteen alalla. PLA on yhteensopiva ihmiselimistön kanssa ja vapaasti poistuu elimistöstä.

AestheFill rakenteeltaan on mikrohuokoinen. Se hakeutuu tasaisesti ongelmallisille alueille, täyttäen niiden puuttuvaa voluumia.

Toimenpiten jälkeen kahdeksan viikon aikana fibroblastit aktivoituvat ja taphtuu voimakas kollageenisynteesi.

AestheFill ratkaisee monta ongelmaa:

 • Täyttää kasvojen puuttuvaa volyymia (ohimot, posket, poskipäät)
 • Poistaa tummat silmänaluset
 • Kasvojen ovaalin kohotus
 • Kasvoryppyjen vahentäminen
 • Kaula- ja dekolteeryppyjen vähentäminen
 • Kädet

Kontraindikaatiot:

 • Ihonsairaudet, -tulehdus
 • Herpes akuuttivaiheessa
 • Raskaus, rintaruokinta
 • Autoimmuunisairaudet
 • Syöpä
 • Keloidiarpitaipumus
 • Sydänsairaudet
 • Verenohennuslääkitys
 • Heti laseroinnin tai syvän
 • kemiallisen kuorinan jälkeen

Toimenpiteen jälkeen kielto viikoksi:

Sauna, uimahalli, auringonotto, raskaat treenit, alkoholi. Meikkiä saa käyttää seuraavana päivänä.

AestheFilliä viedään ihon alle kanyylilla, mutta tietyillä alueilla kuitenkin käytetään neulaa, joten kannattaa varautua mahdollisiin mustelmiin.

 

Ryppyjen BLANCHING – ryppyjä täytetään erikoisella tekniikalla, käyttäen matalan viskositeetin filleriä.

 

 

BIOREVITALISAATIO – ihon luonnollinen elvyttäminen hyaluronihappoinjektioilla


Hyaluronihappoa (HA) sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta eli pintaa.

Biorevitalisaatio-injektioilla HA saadaan syvemmälle dermikseen, missä se toimii luonnollisena komponenttina solutasolla: fibroblastit elpyvät ja tehostavat kollageenin ja elastiinin uusiutumista, solunvälisen aineen koostumus paranee, iho saa kosteutta ja ravintoa.

Kenelle? Tämä hoito ei ole ikään sidottu, vaan sopii nuoremmallekin iholle vähentäen ihon kuivuutta ja korjaten mm. auringon ja tupakoinnin haittavaikutuksia iholla.

Tulos – selkeä lifting-efekti, ihon elastisuus lisääntyy, iho kosteutuu, väri tasoittuu ja pienet rypyt silottuvat. Tulokset näkyvät ensimmäisen tai toisen hoidon jälkeen ja säilyvät kuukausia kuurin jälkeen. Iästä riippuen hoitoja tarvitaan kolmesta kuuteen (kerran kuussa), ylläpitohoitoja tehdään kerran kolmessa kuussa.


Injektioalueet: kasvot, kaula, dekoltee ja kädet.

Kumpi tekniikka: injektio vai laser? 
HA injisoidaan ihoon erittäin ohuella neulalla pintapuudutuksen (tarvittaessa) jälkeen. Injektion avulla laitetaan tarkka määrä happoa juuri oikeaan syvyyteen. 
Laserbiorevitalisaatio tarkoittaa että HA kuljetetaan ihoon heikkotehoisella lasersäteellä. Neuloja ei käytetä, ihoa ei rikota, toimenpide tuntuu miellyttävältä, mutta on vaikeampaa saada oikea määrä ainetta oikeaan syvyyteen. Molemmat tekniikat ovat hyviä, mutta injektiotekniikka on tehokkaampi.

KONTRAINDIKAATIOT
Virus- tai bakteeriperäinen ihotulehdus, raskaus ja rintaruokinta, akuuttivaiheen krooniset sairaudet, syöpä, autoimmuunisairaudet, taipumus keloidiarpiin, verenohennuslääkitys, ADHD.

NITHYA Collagen Powder

Tehokkain biorevitalisanteista. Kosteuttaa ja ravitsee ihoa, saa ihon näyttää täyseläisemmältä.

Indikaatiot:

Ihon hypotrofia, hypotonia, joustavuuden aleneminen.

 Kontraindikaatiot:

 • Ihonsairaudet, -tulehdus
 • Herpes akuuttivaiheessa
 • Raskaus, rintaruokinta
 • Autoimmuunisairaudet
 • Syöpä
 • Keloidiarpitaipumus
 • Sydänsairaudet
 • Verenohennuslääkitys
 • Heti laseroinnin tai syvän
 • kemiallisen kuorinan jälkeen

 Suositus:

Parhaan tuloksen saamiseksi pitäisi tehdä injektiot 3 kertaa 15 päivän välein. Sen jälkeen toistaa kolmen kuukauden päästä. Myös kerran kolmessa – kuudessa kuukaudessa antaa hyviä tuloksia.

 

KESTOPIGMENTOINTI


KP ei ole sinisten tribaalien tatuointia otsaan, vaan kasvojen kauniiden piirteiden korostamista ja epäkohtien piilottamista.Mikä voi olla surullisempaa, kuin ensin huoneeseen astuvat kulman, ja sen jälkeen nainen? 

Kulmat tekevät kasvot. Ei silmät, eivätkä huulet, vaan kulmat. Kulmakarvojen pigmentointi aloitetaan kasvojen anatomian ja piirteiden analysoinnista. Eli kasvoja "luetaan". Otan huomioon koko persoonallisus ja asiakkaan toivomuksia. Suunniteleme asiakkaan kanssa juuri hänelle sopivaa kulmien muotoa ja tarvittaessa mahdollisuuksia nuorentaa kasvot. Tarkka piirtäminen vie aikaa. Vasta hyväksynnän jälkeen laitan pintapuudutetta ja sen jälkeen rupean pigmentoimaan. 

KP koostuu kahdesta käsittelykerrasta: ensimmäinen on pohjatyötä ja toinen - huolto, jolloin laitetaan ihoon optimaalinen määrä pigmenttiä. Silloin iho ottaa vastaan sitä paremmin ja nopeammin. Paranemisen jälkeen kk:n kuluttua saamme halutun tuloksen. Viikon kuluttua väri vaalenee huomattavasti, koska ihonalaiset verisuonet paranevat. Myös paranee pintahaava ja lähtee kuori, joka on pinnalle jääneellä pigmentillä värjättyä "kelmua".

Pigmenttiäkuljetetaan dermikseen, johon se asettuu non 28 päivän aikana(solun sykli) ja tuon ajan kuluttua väri kuultaa ihon läpi. Iho on tietynlainen suodatin, jonka väri riippuu elimistön omien pigmenttien (hemoglobiinin, karoteenin, melaniinin jne) määrästä. Kk:n kuluttua väri ”nousee”. Silloin tehdään huolto. Joskus tarvitaan toinenkin huolto, Se riippuu ihon ominaisuuksista: 
miten hyvin iho ottaa vastaan pigmenttiä ja se pysyy siinä. Toimenpiteet, jotka suoritetaan kahden kuukauden kuluessa KP:sta ovat huoltoja. Yli kahden kk:n kuluttua toimenpiteestä työ on värin vahvistamista. Käsitteet huolto ja värin vahvistaminen koskevat vain saman tekijän töitä.


Minä käytän työssäni erittäin puhtaitä synteettisesti valmistettuja mineraalipigmenttejä. Hypoallergeenisiä aineita aina valmistetaan synteettisesti. 


KONTRAINDIKAATIOT
Herpes akuuttivaiheessa, syöpä (viimeisestä sädehoidosta kulunut alle vuosi), ihosairaus tai tulehdus käsiteltävällä alueella, raskaus, rintaruokinta, ADHD. 

Sattuuko? Puudutan aluetta lidokaiinia sisältävällä pintapuudutteella, joten Sinun täytyy kertoa minulle mahdollisista allergioistasi. Toimenpide on kivuton myös käyttämäni NPM-koneen ansiosta. Se on hyvin vähätraumatisoiva kone, voimakas ja nopea. Itse pigmentointi ei vie kuin 30 – 50 minuuttia.

Ensin piirretään ja puudutetaan, sitten pigmentoidaan 
Puuduttaminen vie 10-15 minuuttia. Esipiirrustus vaatii tarkkaa työtä ja vie aikaa. Kuten sanottu, itse pigmentointi ei kestä kauan. Pelkkiä huultenrajauksia, jotka ovat jo olleet parikymmentä vuotta täysin”out”, en tee. Annan väriä huuliin akvarellitekniikalla tai tarvittaessa peittää sinertäviä huulia, teen huulten peittävän värjäyksen.  Nykytrendiin kuuluu kestopigmentoitu luomiväri.

HIFU – korkeatehoinen fokusoitu ultraäänienergia


Kasvojen kohotus

HIFU fokusoi tiettyyn pisteeseen, lämmittää ja koaguloi kudoksia nopeasti vahingoittamatta ympärillä olevia kudoksia. Tämä kiihdyttää omaa kollageenituotantoa ja siten napakoittaa kudoksia.

HIFU vaikuttaa kaikkiin ihokerroksiin, myös SMAS-kalvorakenteeseen, missä lihakset kiinnittyvät dermaan.

Eri alueisiin tarvitaan eri määrä energiaa ja aikaa. Kulmien tai silmänympärysihon kohotukseen tarvitaan vähemmän aikaa kuin SMAS- tai koko kasvojen kohotukseen.

Toimenpiteen kesto (1–2 h) riippuu käsiteltävien alueiden määrästä. Samana päivänä toimenpiteen jälkeen ei saisi pestä kasvoja kuumalla vedellä. Saunaa ja hiostavia treenejä tulee välttää viikon ajan.

Käyttöaiheet (indikaatiot):

 • Veltostunut silmäympärysiho, leukalinja, kasvojen iho ja/tai kaula
 • Kaksoisleuka
 • Vartalon kohotus
  • ”Allit”
  • Dekoltee
  • Vatsa
  • Sisä- ja ulkoreidet

Käsittelyn estävät kontraindikaatiot:

 • Haavat ja tulehdukset iholla
 • Vaikea akne
 • Sydämentahdistin
 • Epilepsia
 • Diabetes
 • Hammasimplantit (ei amalgaami) käsiteltävällä alueella
 • Täyteaineet käsiteltävällä alueella
 • Syöpä
 • Raskaus

Tulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen. Koska kollageenisäikeiden uusiutuminen vie aikaa, lopullinen tulos alkaa näkyä kahdenkolmen kuukauden päästä. Tarvittaessa hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua. Tulos voi pysyä kaksi vuotta.

Hoidot sopivat sekä naisille että miehille.